Ons bedrijf


Kennis

Onze focus ligt vooral op het aanreiken van oplossingen op maat van de klant. Hierin verschillen we van andere bedrijven waar u met een verkoper onderhandelt. Bij Termin krijgt u een externe adviseur die luistert naar en meedenkt met uw specifieke wensen.
Een technisch-wetenschappelijke vorming, 30 jaar ervaring en passie, een proactieve ingesteldheid en out of the box denken maken ons tot de beste in ons domein.

Flexibiliteit

Omdat elke klant uniek is zijn onze producten dat ook: we garanderen een product op maat van uw bedrijfsspecifieke noden.
Daarom werken we onafhankelijk van een specifiek merk of fabrikant. Samen met onze kennis van wat er op de markt ontwikkeld wordt aan producten en fabricatiemogelijkheden kunnen we u steeds een aangepaste kwaliteit bieden aan de juiste prijs.

Historiek

Ons bedrijf werd opgericht in 1956 en begon als agentuur voor buitenlandse fabrieken in de papiersector. 
Vandaag specialiseren we ons in het brengen van technische oplossing met betrekking tot product-identificatie, denk hierbij aan het aanbrengen van variabele informatie op etiketten en verpakkingen en dit in zeer diverse sectoren: voeding, medische sector, logistiek, nijverheid,…

Termin is nog steeds een familiebedrijf. We denken sterk klantgericht en behandelen elke aanvraag als een persoonlijke uitdaging.